Consignatie

Wat is in consignatie?

Bij verkoop in consignatie stelt u (de eigenaar van de auto) de auto in handen van Auto Kopen Op Curaçao totdat deze is verkocht.  Dit wil zeggen, dat wij uw auto netjes maken en adverteren in diverse media, klanten te woord staan en begeleiden met de proefritten. Bij de verkoop regelen wij de overschrijving en verzorgen we eventueel een aankoopkeuring. Na verkoop ontvangt u het geld contant, per cheque of per bank.

Waarom consignatieverkoop

Voor ons is het dagelijks werk om auto’s te kopen en verkopen, de kans van slagen wordt hiermee aanzienlijk verhoogd.

De kennis, ervaring en adviezen die wij zowel aan u als aan de kopers geven zorgen ervoor dat een koop prettig en betrouwbaar verloopt. U hoeft uw auto niet zelf te adverteren of langs de kant van de weg te zetten, vreemde telefoontjes te ontvangen of proefritten maken met onbekende mensen. Het verkopen in consignatie neemt al deze zorgen uit uw handen terwijl wij voor u aan de slag gaan om uw auto te verkopen.

Kunt u de auto (nog) niet bij ons achter laten? Geen probleem. We kunnen nog steeds uw auto in het assortiment opnemen, uw proefritten regelen en de juiste koper vinden voor uw auto!

Uw auto aanmelden:

Meld uw auto hier aan voor consignatie verkoop of rij even bij ons langs op de Dr. Maalweg!

Bellen of Whatsapp kan ook op +599 9 510 9977 of +599 9 520 0878.