Auto te koop Curacao

Gaat u binnenkort voor een langere tijd naar Curaçao of gaat u in Curaçao wonen, dan is een auto onmisbaar. Ontdek het eiland met een occasion van Auto Kopen op Curaçao. Zo heb jij de volledige vrijheid om alles te zien en te beleven op Curaçao. Ook voor het verkopen van uw huidige auto bent u bij ons aan het juiste adres. Kom bij ons langs voor een waardebepaling of vul het taxatieformulier in.

Auto te koop op Curaçao

Wij hebben een groot aanbod aan occasions van verschillende merken voor u klaar staan. Van compact cars tot aan grote SUV’s. U kunt onder andere zoeken op merk, type, bouwjaar en prijs. Op Auto Kopen op Curaçao vindt u altijd een auto die aansluit bij uw wensen, eisen en budget.

Auto kopen Curacao

Waarom kiezen voor Auto Kopen op Curaçao?

Wanneer u kiest voor een auto van Auto Kopen op Curaçao profiteert u direct van de volgende voordelen:

  • Scherpe tarieven
  • Snel contact via de mail
  • Nederlandse organisatie
  • Veilig betalen

Over ons

Bon dia, wij zijn Marc en Mascha. Wij wonen al meerdere jaren op Curaçao en hebben hier ons hart verloren. In 2009 hebben wij hier een mooi stuk grond gekocht en ons droomhuis gebouwd. Sinds 2014 hebben wij ons definitief op het eiland gevestigd.

Tijdens onze verblijven op Curaçao hebben wij verschillende auto’s gehuurd en merkten dat er qua prijs/kwaliteit en service verbetering mogelijk was. Daarnaast werkt Marc eigenlijk al zijn hele leven met auto’s, eerst voor de hobby, maar later ook professioneel. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om hier een autoverhuurbedrijf te beginnen.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en hebben we dankzij ons succes en de vele positieve ervaringen van klanten een tweede vestiging geopend. Sindsdien is het bij ons ook mogelijk om niet alleen een auto te huren, maar ook kopen en verkopen. Op deze manier hopen we onze klanten nog beter en sneller te bedienen.

Ajó!